Monday, October 06, 2008

Vel, hadde litt meir tid enn eg trudde saa daa faar eg fortsette aa skrive. I gaar var me paa forste gudstenesten her nede i Nairobi. Me var paa eit universitet og det var jammen mykje folk. Me var paa gudsteneste nummer 2 og det var saa godt som fullt. Alt var veldig hogt, men det gjekk greitt. Musikken og sangen gjekk paa ein blanding av engelsk, swahili og dialekt saa ein kunne forstaa litt men langt ifra alt.
Livet her er annleis aa det er rart aa tenke paa at her skal eg bu i 6 maaneder. Folkene me har hilst paa er koslie og hyggelege aa snakke med. I gaar snakka me med ein som gjekk paa universitetet, og han stilte mykje sporsmaal om Norge og kristendommen, noko som eg ikkje greier aa skryte saa veldig a.
Eg begynner aa sette pris paa bussene, veiene, systema me har der heime. Eg savner roen fraa heime og eg savner alt det kjendte. Alikevel ser eg paa det som eit eventyr. Eit eventyr eg nok aldri kjem til aa glemme...
vel dette faar vere alt for no.

7 comments:

mamsen said...

hei Christine!
Endelig kom det noen ord fra deg igjen!Jeg må sjekke hver dag om det er noe nytt.Håper det ordner seg med internettet,og at du med tiden kan legge ut noen bilder også.vi savner deg masse og kan ikke helt forstå at vi ikke får se deg på et halvt år!gla i deg!klem fra mamma

steinsun@online.no said...

Hei Christine. Har prøvd og prøvd, men får det ikkje ut. ÅeddememæåPCen? Har du det bra? Me saknar gromjenta vår! Fint om du er på bloggen så ofte du kan.Me tenkjer mykje på deg og ber for deg. Mormor/morfar.

Katrine said...
This comment has been removed by the author.
katrine said...

heihei Christine!!
kjekt å høra fra deg i gjen, savne deg kjempe mykje!!
vil snakka med deg igjen no, har du sjangs til d snart eller? d hadde vert topp!!:D
kos deg mykje
Klem frå Katrine

Anonymous said...

Hei Cristine!
Fint å høyre frå deg og godt at du har det bra.
Spennande iAfrika tenke eg, og det må vere kjempegøy. Ja som du skriv, eit eventyr.
Daniel og Sara er her nå men det er litt ruskete med veret så det blir mykje inne med pc og tv.
så må du ha det godt i varmen
MVH
farmor og farfar

mamsen said...

Hei igjen,Christine!
Vil bare avslutte tlf.samtalen vi hadde!Jeg hørte deg,men du hørte visst ikke meg.Her hjemme er alt bra!Skal hilse fra Tommy og June!Håper dere får ordne det sånn at dere kan få bruke internettet!Så håper jeg vi får headsettet snart!
GID! mamma

Anonymous said...

Hei Christine! Håpar du har det fint der nede i Nairobi. Og du: hvis du skal ut i bushen må du sjå opp for slangar! Skal de besøke andre nordmenn der nede? Det er vel ein del misjonærar og sånt? Du får ha ein fin dag vidare! Helsing frå onkel Ove og Sara.