Thursday, October 02, 2008

So var me framme og sitter ute og koser oss. Flyturen gjekk fint, men det var ikkje mykje søvn, så på film istadenfor. Me var framme i 9 tida og vart ønskt velkommen av Joseph. Så reiste me til Fokussenteret. Der fekk me god Kenyansk mat. Var kjempe godt. I dag sov, me lenge før me stod opp og fekk oss frukost. Det var brød (ganske grovt faktisk), peanøttsmør, syltetøy(blanding), te, kaffi, melk og varm sjokolade. Me ordna også rommet vårt, så nå henger det norskeflagget over senga saman med bileter av både kjente og kjære. Eg må berre takke Emil og Knuta så mykje for albumet. Det var kjempe kjekt å ha det med meg. Dere henger på veggen... Sjølv om eg savner alle heime og tanken på at eg skal være her så lenge kan eg ikkje noko for at eg trives veldig godt. Menneskene eg har møtt til no er fantastiske og naturen og maten er veldig bra. Eg takker Gud for den utrolige muligheten eg har fått.
I dag har me prøvd ugali for første gang. Eg har desverre ikkje bilete av det, men dere skal få sjå ein gang. Me spiste me henda, men det var lett å sjå at dette var me jammen ikkje vant med. Eg for min del syntes at ugali var godt. Ugali i seg sjølv smaker ikkje så mykje, men saman med litt grønnsaker og kjøtt er det godt. Lurer på kva me skal spise i kveld....
I kveld skal me ha om forventningane våre, men eg veit no ikkje heilt kva dei er. Eg forventer at dette skal være eit annleis år med ein god del utfordringar. Eg forventer at eg skal lære meg mykje om ein annan kultur enn min eigen.
jaja, det får være nok for denne gangen. Gi gjerne ein kommentar og kommenter det eg skriver eller berre sei kva du vil. Kjekt å høyre frå dere!
Store klemmer frå meg!
Håper dere har det bra

Now we have finaly arrived Kenya and is sitting and enjoying the varm air. the trip went fine, but we didn't get much sleep. I just most of the time watching movies. We arrived around 9 pm and we meet Jospeh at the airport. Then we travelt to the Focus senter.
Now we have settle in and love the place. Even though it's scary to think that we are going to be here for 6 months, we love the place and all the people we have met. Sorry that I don't write as much ion english as I do in Norwegian, but it's harder. Okey, I hope you internasjonal have a good time in Norway!
Bye for now!

6 comments:

mamsen said...

Hei Christine!Moro å høre fra deg!Ser ut som du har det som plomma i egget!håper at fortsettelsen blir like bra!Vi savner deg alt,veldig masse, men det hjelper å vite at du har det bra!Gleder oss til å følge med på bloggen din.vi er veldig gla i deg og vi ber for deg hver dag!Stor klem fra mamma

Knuta said...

Halla Christine
Bra du kom deg heilsikka ned:) Høyres kjekkt ut! Noko anna enn kalde Norge. Det va bra at du likte albumet:)
Beste helsing Knuta

Anne Grehe said...

Ååå, så godt at du e kommen vel fram, og at du har det bra! Tankan "føyk" ofte te dæ då du va underveis! Håbe du får sjangs å legge ud noen bilde etterhvert, så mi kan se dæ for oss! Kjempegla i dæ, Christine! Æ e hjemme i heilt tomt hus. Oscar, Filip og Samuel er reist te Stavanger, og akkurat nå vett ækje heilt å æ ska finne på - sjøl om det e TUSENVIS kjedelige ting å gjørr! Vaske, rydde, bage, blæhr.. Vil heller te Kenya!!! Jaja. Superklem!!!!! Anne Grethe

Marion said...

Christine:) wow, tenk at eg fant ein blogg av deg! Kjenner Ruth, og ho hadde ein link t deg! Utrulig kult at du har reist t Kenya!!!:) Kordan går det med deg x-romvenninne?
Mange varme klemmer fra Marion

Anonymous said...

Prøver igjen, la inn en kommentar i forrige uke,men det gikk ikke.

Savner deg Christine.

Anonymous said...

Hei Christine !
Godt og høre at du er trygt framme og at du ser ut til og ha det supert!!! Vi satt og ropte på deg i går for nå har vi vært så godt vant med besøk fra deg i helgene. Hos oss er det hummerfiske for tida og det er jo stas!!! Klem fra Snig