Wednesday, March 04, 2009

KAMPALA!!!!

Ja, so er eg daa endeleg paa ferie og det skal eg love deg er deiligt! Me bur no midt i sentrum paa eit veldig greitt hotel og med super beliggenhet! Ikkje nok med det: eg og Ruth skulle naa tirsdagen ut for aa spise lunsj, me tenkte at pizza hortes godt ut saa me tusla av gaar det. Eit par meter for me var inne paa resturanten saag me to kjendte fjes: Ole Johann og Nils Jacob (for dere som ikkje veit det er det to haldstudenter som bur i Kampala). Det var rett og sletten konge. Me prata daa ei stund mens me naut den FANTASTISKE pizzaen. Deretter viste dei oss litt rundt i byen for me maatte splitte. Paa kvelden kom Nils Jacob aa henta oss og me fekk sjaa kor dei bur og hilse paa vertsfamilien. Det vart ogsaa risengrynsgraut (m/ sukker, kanel, rosiner, faarepolse og saft!!!!) og til dessert hadde me varm sjokolade med krem og hakka sjokolade. For aa seie som det er: eg var i himmelen!!!! Me prata lenge for me reiste tilbake til hotellet for aa legge oss strak paa senga!
Ellers saa har eg det supert! Eg og Ruth koser oss. Kampala er ein herleg by som me har blitt veldig glad i paa den korte stunda me har vert her.

Forresten> Sist helg var me i regnskogen. Det var kjempe kjekt og spennane. Lerte mykje. Saag fleire apekatter som slengte seg i tredna. Eg skal fortelje meir og vise bileter naar eg kjem heim. Vanskeleg aa skrive alt ned vettu.

Fortsett aa skrive kommentarer!!! Kjempe kjekt aa lese... Og ja, mykje god frukt her. Har daa forelska meg i mango. Einaste problemet er at der eg bur er ein del av frukten dyr. Men det vert ein del frukt. Min kjere mango gaar fortia for 50 ore stykke!!! Herlegt

Me snakkast snart! 37 dager igjen til eg er paa norsk jord!

4 comments:

Anonymous said...

Hallo i regnskogen!
Ja, du Christine du Christine! Du kan få sagt det! Men han der Mango som du har forelska deg i? Nei no vart eg øvegidde!! Og så har du kjøpt han for 50 øre!!!??? Ja,ja, passa deg no! me vil no helst ha deg heim åleine......
Ha ein god ferie! Morfar.

Anonymous said...

HeiHei Christine:) Høyres flott ut med ferie! HiB er så snille at dei i det minste gjer oss studieveka (sjøl om me like å kalla det vinterferie;) ).
Ser fram til du kjem "heim" :)

Beste hilsen Knuta =) frå KaldE Norge

Magnor said...

hei!No er eg kommen heim at t norge ette 3 veker i malaysia...såg ette deg når me fauk over afrika,og trur eg såg deg...:) Ha d bra så lenge!

O Magnor

Anonymous said...

Hei, og God lørdag!!!!

Her er det lørdag med pizza osv. Det er faktisk litt snø i lufta, så det er ikke noe sommer enda. Nå ser mi fram til våren, og til det begynner å spire og gro. Snøklokkene blomstrer, men ellers er det dårlig foreløpig. Lurte på:hun Ruth er det hun som kommer fra Sirevåg?? Hvis det er hun, så spør om hun vet hvem Helga Yrke er(datter til Malena)
kOS DERE FORTSATT PÅ FERIE!!!

Klem tante Bjørg

P.S! Skal hilse masse fra onkel Rune