Thursday, February 19, 2009


Her er daa bilde av meg og viktoriasjoen, stovo vaar og jiko (som er den me lager mat paa)++ Eg kan ikkje sjaa bileta naar eg skriver saa dere faar berre tippe til no...
----------------
Hei igjen!

Det er liksom ikkje så mykje å skrive fortida. Det går for det meste i det same.
Mandag: Vasking av hus og klær. På kvelden er det BEST-P møte (bible exposition self- training programme) som me av og til går på.
Tirsdag: Bibelgruppe på kvelden.
Onsdag: Møte
Torsdag: ikkje noko spesielt
Fredag: Møte
Lørdag: Ofte ledertrening, eller så er det bibelgruppe
Søndag: Gudsteneste

Utanom det vanelege programmet går det mykje i å besøke studentar, ha besøk av studentar, jobbe med oppgaver og besøke andre folk. Stort sett går det i eitt. Ser kanskje veldig avslappa ut, men det skal eg love deg det ikkje er. Er litt slitsom å ha folk rundt seg 24/7.

Ellers så var me i Kisumu frå fredag til laurdag. På fredagen reiste eg til Kiboswa, der møtte eg Everline (ho eg bur med), og vidare reiste me til Kisumu. I Kisumu hadde me ein slags bibelgruppe med ein del focus- ansatte. På kvelden overnatta med hos kontakt personen min. På laurdagen hadde dei ulike ledararane frå dei ulike universiteta eit valg om kven som skulle sitje i styret for regionen Kisumu. På kvelden reiste me tilbake.

Ellers så har eg det bra. Det er fortida veldig varmt i Kakamega, og vertfall i Kisumu så eg ser fram mot regntida som begynner å nærme seg. Eg held på med nedtellinga til eg skal heim og i dag er det herved 49 dager igjen så det begynner å nærme seg….

Som vanelegt savner eg Noreg, men er det så rart? For min del er det ALFOR varmt her, savner kulde. Det positive er at regntida begynner å nærme seg å då blir det litt betre temperatur vertfall om kvelden.

3 comments:

Anonymous said...

Tusen takk for E-mail, det var så koselig. Ser fram til besøk fra deg når du er tilbake. Gøy og se bilder, du var så fin!!!! :-). Det er litt snø her enda,men det er mildere og idag titter sola frem. Høres nesten for varmt ut hos deg til at det frister akkurat nå, men det hadde vært utrolig gøy og vært i Kenja engang med deg som guide(trengte jo ikke reise på den varmeste rida.)
God helg til deg. Klem tante Bjørg

Anonymous said...

Hei Christine! Der var du igjen med flotte bilder og gode greier. Me gler oss over at du har det bra, men forstår veldig godt at du ser fram til heimreis. Me og gler oss til den dagen kjem. Me har hatt ein god del vinter, men idag skin sola over snøen. Ei bittelita kjensle av våren som snart kjem. Og med våren kjem du!!!
Me ynskjer deg alt godt og ber for deg kvar dag. Salme 73,23-24:"Men eg vert alltid verande hjå deg, du har gripe mi høgre hand. Du leier meg med ditt råd, og sidan tek du meg opp i herlegdom". Mormor/morfar.

gretha said...

hey!!! Jeg har det også varmt og godt, men regner med at du har det kanskje enda varmere... Men er med på ideen og savne litt kladere vær!!! Høres ut som du har mye og gjøre, hos oss er det heller lite (men det er litt godt av og til det også), men med pensum igjen og lese og raporter og skrive og sånt, så føler jeg likevel at der alltid er noe og finne på....
Selv om jeg er blitt veldig glad i personene her nede, savner jeg også Norge og jeg er med på nedtellingen din! Snart bare 1 1/2 mnd. igjen!!! Når er det dere lander i amsterdam? Savner deg og gleder meg til og se deg igjen:) klem