Tuesday, January 13, 2009

Eit lite innlegg. Eg er herved ankomme Kakamega i godt behold. Her er alt bra. Veldig varmt, men kem klager.... Vel. eg skal prove aa skrive meir fortast mulig.
Eg kan naa fortelle at eg bur saman med ein kenyaner med namnet Evelyn. Veldig kosli. Eg bur paa eit lite rom som me eigentleg deler, men ho ligg i stovo. Vel, me har eit lite kjokken som bestaar av ein vask, ein gassbrenner og noko som ligner paa ein kullgrill. Me har utedo og ingen dusj. Viss eg skal dusje saa blir det ein balje med vatn og det er det. Dette kan bli spannade. Rundt der eg bur er det mange honer og haner som lager ein del spetakkel, men stort sett er det kosli. Eg har funne meg ein venn i ein liten gutt som syntes det var veldig spennande at det kom ei kvite jente i nabogaarden. Eg skjonner ingenting han seier og han skjonner ingenting eg seier, men det gjer ingenting. Til naa har han folgt meg rundt, gitt meg mat (appelsin, notter og juice) og holdt meg med selskap. Fesltleg gutt. Han kan ikkje vere saa gammel, men han skravle no i veit paa swahili saa eg tek det som eit hint om at eg maa lere meg litt meir swahili.
Vel, dette faar vere nok for no. Skal prove aa komme med bilder igjen!
Snakkas

2 comments:

Anonymous said...

Kjære Christine!!!
Så godt og høre at du er kommet vel fram. Høres utfordrende ut med buforholdene, men kjenner jeg deg rett så tar du det med godt humør!!!
Rune sitter nå og trimmer på trimsykkelen og ber meg hilse deg og si: "Æ reise til Liverpool på lørdag!!!!". Gjett om det telles ned??? Skulle hilse masse.
Jeg skal en tur til Oslo og besøke tre av niesene mine, gleder meg.
Veldig godt og høre fra deg igjen, håper du får mer sjanse til og skrive der du er nå. Her er det for tiden mildt og fint vær, ingen snø og isen som har ligget ei god stund er nå borte. Veldig rart og tenke på at du har det veldig varmt.(det var da veldig så mye veldig det ble-veldig morsomt!!)
Glad i deg Christine, tenker masse på deg.

Klem tante Bjørg

Anonymous said...

Hei Christine! Her e me gamle i Farmotunet igjen. Og no e du altså i "busjen", med same gode motet! Det e ikkje verst! Du har det jammen spennande på mange måtar. Og tida går sikkert ikkje seint. Me har det bra. Gler oss til me skal få sjå deg igjen.
Trygg i Jesu hender! Mormor/morfar.