Tuesday, August 26, 2008

Ein vanleg dag på Hald

Så er det tirsdag, og vi er i full gang med blogg- laging. For min del vert det å redigere på den gamle, og legge til dei andre hald- studenter. I går skjedde det ikkje stort. Me hadde undervisning i "The great commission"(Misjonsbefalingen) og "1. Corinthians". På slutten av skuledagen satte me oss ned og snakket om landet. Dei ulike i teamet hadde funnet ut ting om landet som historie, politikk, religion.... Dere har sikkert hørt om opprøret etter president valget i desember i fjor. Det er snakk om at kanskje grunnen til at opprøret starta og grunnen til kampen mellom dei ulike stammane var at dei vart opphissa frå høgare hold, men dette kan ein sjølvsagt ikkje bevise. Nå er alt roligt og Odinga, som tapte valget, har fått rollen som statsminister (noko som aldri har vert før i Kenya).

I dag er det roligt, og "act now"- studentene er i kristiansand. Me har kjøpt bøker, lager blogg også veit eg rett og slett ikkje kva me skal etter lunsj. Men det ser me om ikkje så altfor lenge.

Ja, eg har også begynt å øve meg på swahili. Tenk så kjekt å kunne snakke det då! For eit fint språk. Habri yako? (korleis går det?)

jes, jes livet er herleg!
Over og ut!

1 comment:

Anonymous said...

hei